Новоспечений чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол розповів про свої враження від бою з аргентинцем Матіссе. Емоціями він поділився з журналістами СПОРТ bigmir)net.

Український боксер вважає, що Лукас Матіссе його недооцінив, але підкреслив, що зневаги або зверхнього ставлення до себе він не відчув. Цікавим фактом є і те, що напередодні бою Постол не бачився зі своєю дружиною, щоб бути "голодним як вовк". Але більш за все боксера вразила зустріч у бориспільському аеропорті.

"Коли я виграв, я думав: нарешті, моя мрія здійснилася. А коли я прилетів до Борисполя, я зрозумів, що я - народний чемпіон, адже мене зустріли дуже класно. Хліб, сіль, багато друзів, ця підтримка була на вищому рівні", - розповів Постол.

Українець також висловив слова вдячності своєму наставнику Фреді Роучу та зазначив, що він є його кращого учнем після Менні Пакьяо.

Наразі Постол збирається трохи відпочити. За його словами, цілком ймовірно, що свій наступний бій він проведе у Києві, але це залежить від суперника.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: Українські боксери вийшли у другий раунд Чемпіонату світу

Нагадаємо, Віктор Постол у став чемпіоном світу за версією WBC 3 жовтня у Каліфорнії, здолавши у десятому раунді Лукаса Матіссе.