У Казахстані трапився унікальний випадок під час трансляції хокейного матчу між командами "Барис" та "Металург". Коментатор матчу Олександр Олійник втратив свою роботу після п'яти хвилин ефіру.

"Я відпрацював п'ять хвилин матчу, після чого у навушниках почув наказ покинути студію. Я передав мікрофон своєму колезі та пішов до керівництва. В офісі на мене чекав президент клубу "Барис" Арман Нурумбетов. Він подякував мені за роботу та іронічно додав, що я звільнений", - розповів Олійник.

Під час розмови коментатор вимагав назвати причину такого рішення. Нурумбетов лише сказав, що причина відома керівництву. Виявилось, що Олійник недостатньо сильно вболівав за "Барис".

"Чесно, можу на всю країну сказати, що я вболіваю за "Барис". Можливо, якось я не висловлюю свої емоції в ефірі, але, повірте, вболіваю вже на всі сто", - додав коментатор.

Але у керівництва каналу та президента команди була своя точка зору з цього приводу.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Даний співробітник компанії протягом тривалого терміну неодноразово дозволяв собі порушувати корпоративну етику, чим завдавав ТОО Sport Media Enterprise серйозні іміджеві і репутаційні шкоди, а також ставив під загрозу виконання діючих контрактів", - офіційна заява телеканалу.

Читайте також: Екс-захисник "Металурга" перебереться в італійський клуб

Зазначимо, що цей матч відбувався у рамках Континентальної хокейної ліги. "Барис" з Астани здолав у власних стінах російський "Металург".