Колишній гравець київського "Арсеналу" Івиця Пирич розповів, що екс-нападник збірної України Артем Мілевський відмовився прийняти участь в акції допомоги вимушеним переселенцям зони АТО.

Хорват організував благочинну акцію для українських дітей у своїй рідній країні. Він запросив на прес-конференцію з цього приводу Мілевського, який наразі грає у "Спліті", але 30-річний нападник відмовився. Про це повідомляє Українська правда.

"Я щиро не можу зрозуміти байдужість до такої великої проблеми. Він відмовився, сказав, що йому це нецікаво. Це не вкладається в голові. Нехай він і білорус - але Україна дала йому все, він тут став футболістом, грав за національну збірну", - розповів Пирич.

Івиця Пирич також згадав про свої виступи за "Арсенал" та висловив вдячність Україні за те, що вона допомогла йому та його родині.

Цього літа колишній футболіст організував виїзд до Хорватії для 300 дітей-переселенців з Донбасу. За словами Пирича, такі акції він вважає своїм обов'язком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Читайте також: Українські футболісти демонструють бойовий дух напередодні гри (фото)

Нещодавно Мілевський найшов нову роботу у тому ж місті - Спліті. Відтепер він гратиме за однойменний клуб, який тренує його колега по "Динамо" Горан Сабліч.

Івиця Пирич, який народився у Спліті, провів за столичний "Арсенал" 72 поєдинки. Протягом чотирьох років в Україні він товаришував з багатьма хорватами в УПЛ.