Юний фанат збірної Шотландії вибіг на футбольне поле щоб сфотографуватися з поляком Робертом Левандовським. Подія трапилась під час відбіркового матчу до Євро-2016 між Шотландією та Польщею у Глазго.

Через втручання сторонньої особи арбітр вимушено призупинив матч. Після цього він додав до основного часу гри більше часу ніж мав би. За іронією долі саме Левандовський забив гол на 94 хвилині поєдинку, подарувавши Польщі нічию.

Майже до кінця поєдинку шотландці вели у рахунку та зберігали шанси потрапити на Євро-2016. Їх влаштовувала лише перемога, але не вистачило кількох хвилин.

Можна припустити, якщо б юний фанат не вибіг на поле для пам'ятної фотографії, арбітр додав в би лише три хвилини і Польща не встигла б відігратися. Таким чином у себе на батьківщині юний фанат є особою, яка позбавила Шотландію шансів зіграти на Євро.

За шотландців голи забили Річі та Флетчер, а за поляків відзначився дублем Левандовський, який демонструє неймовірну результативність.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читайте також: "Севілья" побажала Україні потрапити на Євро-2016

Цікаво, що до основного турніру Євро-2016 вже пробилися одразу дві британські команди - Англія та Північна Ірландія. Збірна Уельсу на 90% вийшла з групи. Це вперше за довгий час Сполучене Королівство представлятимуть не лише англійці на великому турнірі.