Збірна Іспанії вчора з розгромним рахунком здолала команду Люксембургу, але втратила одразу двох основних гравців. Травми отримали нападник "Ювентуса" Альваро Мората та вінгер "Ман Сіті" Давід Сілва.

Сілва отримав пошкодження вже на 11 хвилині зустрічі - він підвернув щиколотку. Невідомо, скільки часу потрібно на його одужання, але в понеділок він навряд зіграє.

З Моратою ситуація ще складніша. Форварда забрали з поля з підозрою на зламану ногу. Але рентген показав, що усе обійшлось. Гравець "Ювентуса" точно пропустить наступний матч збірною, а також матч проти "Інтера" в Італії.

Ці травми скоріше будуть більшим головним болем для тренерів з клубів футболістів, ніж для Вісенте дель Боске. Збірна Іспанії вже гарантувала собі перше місце у групі, а матч з Україною стане для команди формальністю.

Читайте також: Збірна України здолала Македонію

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Через травми до табору збірної Іспанії не приїхали Серхіо Рамос, Андрес Іньєста, Іньїго Мартінес, Дані Карвахаль та Дієго Коста.

Вчорашній матч закінчився перемогою іспанців з рахунком 4:0. По два м'ячі забили Санті Касорла та Пако Алькасер.