У передостанньому відбірковому матчі до Євро-2016 підопічні Миколи Фоменка здолали на виїзді збірну Македонії. Гра у Скоп'є закінчилась важкою перемогою синьо-жовтих з рахунком 0:2.

Перед матчем було відомо, що гру точно пропустить динамовець Денис Гармаш. Тому місце у центрі поля знайшлось двом іншим футболістам з Києва - Сергію Риблалці та Сергію Сидорчуку.

Перший тайм українці провели дуже мляво. Про це після матчу розповів і тренер команди. Капітан команди Руслан Ротань додав, що хлопці просто не встигли прокинутись.

У другому таймі збірна все ж довела гру до перемоги. Спочатку відзначився Євген Селезньов з пенальті, яке заробив Андрій Ярмоленко. А крапку у зустрічі поставив Артем Кравець, реалізувавши вихід сам на сам.

Таким чином збірна України впритул наблизилась до виходу на Євро-2016, набравши 19 очок у відбірній групі. Подарунок нашій команді зробила збірна Білорусі, здолав на виїзді словаків. Україна та Словаччина мають однакову кількість балів, але саме наша команда йде на другому місці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Останній матч синьо-жовті проведуть у Києві 12 жовтня проти чинного чемпіона Європи - збірної Іспанії. Суперник вже оформив собі дострокове перше місце, тому можна розраховувати на відсутність мотивації від іспанської збірною.

Читайте також: Шотландський уболівальник зробив селфі з Левандовським прямо на футбольому полі

Навіть якщо Україна стане третьою і відбірній групі, вона має шанси напряму потрапити на чемпіонат Європи. Збірна, яка набере найбільшу кількість балів у групі уникне стикових матчів. Більшу кількість очок можуть здобути лише ірландці, які грають з поляками, та угорці, які на виїзді зіграють з греками.