Завтра, 12 жовтня, збірна України з футболу проведе дуже важливий поєдинок відбіркового циклу чемпіонату Європи-2016 проти національної команди Іспанії.

Букмекери приблизно на рівних оцінюють шанси на перемогу обох команд, пише xsport.ua.

Так, відповідно до коефіцієнтів букмекерів, шанси України на перемогу складають 34% (2,80), нічию оцінюють котируванням 3,10 (30%). На перемогу Іспанії ставки приймають з коефіцієнтом 2,62 (36%).

Оцінки щодо загальної результативності поєдинку наступні: за те, що буде забито не більше двох голів, дають 1,53 (60%), за 3 або більше голів - 2,37 (40%), за те що обидві команди зможуть забити гол - 2,05 (45%), не зможуть - 1,70 (55%).

Читайте також: Під час матчу Україна - Іспанія заборонили продавати алкоголь біля стадіону

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На думку букмекерів, найбільші шанси відзначиться серед українців у Андрія Ярмоленка - коефіцієнт 3.0. У іспанців головний претендент на гол - Пако Алькасер, на якого ставлять з 2.62.

Відзначимо, що Іспанія є незручним суперником для нашої збірної - за підсумками чотирьох минулих офіційних зустрічей наша збірна може похвалитися лише однією нічиєю при трьох поразках.