Під час відбіркового матчу Євро-2016 12 жовтня між футбольними збірними України та Іспанії в Києві навколо стадіону НСК "Олімпійський" продаж спиртних напоїв здійснюватися не буде, повідомила прес-служба Печерської райадміністрації.

Про це були проінформовані керівники підприємств торгівлі та ресторанного господарства, розташованих у зоні 1 км від стадіону.

"З 16:00 12 жовтня 2015 до 2:00 13 жовтня 2015 з метою попередження нещасних випадків необхідно призупинити продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів та продукції в скляній тарі", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Іспанія втратила ще двох гравців перед матчем з Україною

Нагадаємо, 12 жовтня збірна України зіграє останній і вирішальний для себе матч у відбірній групі Євро-2016. Щоб претендувати на пряме потрапляння на чемпіонат Європи, українським футболістом потрібно перемогти іспанців і сподіватись на те, що збірна Словаччини втратить очки в матчі з Люксембургом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще