Півзахисник російського клубу "Уфа" Олександр Зінченко дебютував за збірну України і увійшов до трійки гравців, які зіграли за національну команду в самому юному віці.

У день матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії (0:1) футболістові виповнилося 18 років і 300 днів, повідомляє сайт "Золотий талант України".

До Зінченка у збірній дебютували Андрій Шевченко та Сергій Ребров.

Читайте також: Україна поступилась Іспанії у вирішальному матчі з футболу

27 червня 1992 року в спарингу з США (0:0) у віці 18 років 24 дня вийшов на поле Ребров, а Шевченко дебютував 25 березня 1995 року в матчі відбору Євро-1996 з Хорватією (0:4) у віці 18 років 176 днів .

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, програвши Іспанії 0:1, збірна України посіла третє місце у своїй відбірковій групі Євро-2016, і тепер буде пробиватися у фінальну частину турніру через додаткові матчі.