Збірна України з футболу програла іспанській збірній у важливому матчі із рахунком 0:1. Перемога стала б перепусткою на чемпіонат Європи.

Про це пише football.ua.

"Вболівальників найбільше вразив десяток нереалізованих у голи моментів наприкінці гри", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На матч Україна - Іспанія приїхав Жозе Моурінью

У першому таймі, "із двох важливих процесів для досягнення результату у нас було добре із одним моментом, але не виходило із іншим", - говорить спортивний коментатор.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Перший важливий момент - створення атак і небезпеки біля воріт де Хеа.

Другий - щільна гра біля власних воріт.

Іспанці грали легко біля українських воріт. Їм вдавалась гра в атаці, але був слабкуватим захист.

Багато хто очікував більше голів із обох сторін. Прогнозували 3:3 або 3:4, і ніхто точно не сподівався, що у матчі заб'ють лише один м'яч.

Голкіпер іспанців був дуже серйозно налаштований на гру, так, ніби "перед матчем йому пообіцяли місце в основі на Євро".

Другий тайм характеризувався великою кількістю невикористаних моментів.

Із середині другого тайму, всі чекали на заміну Кравця та Ротаня, проте зробили її запізно - за п'ять хвилин до кінця гри.

Україна - Іспанія 0: 1

Гол: Гаспар, 22

Україна: П'ятов - Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Гармаш (Рибалка, 58) - Ярмоленко, Ротань (Зінченко, 87), Коноплянка - Кравець (Селезньов, 87)

Іспанія: Де Хеа - Гаспар, Етчейта, Начо, Аспілікуета - Сан Хосе - Алькантара, Фабрегас (Мата, 64) - Іско, Алькасер (Бускетс, 85), Ноліто (Альба, 75)

Попередження: Кучер, Степаненко, Федецький - Алькантара, Сан Хосе, Де Хеа

На 25-й хвилині матчу не реалізував пенальті Фабрегас (воротар).