Екс-наставник іспанського футбольного клубу "Реал" італієць Карло Анчелотті домовився про новий контракт. Він, відповідно до угоди, стане головним тренером мюнхенської "Баварії" наступного року. Контракт з німецьким клубом розрахований на два роки.

Про це повідомляє видання Sport Mediaset.

Зазначається, що контракт отримає юридичну силу наступного року у липні. Планується, що теперішній наставник мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола покине тренерську посаду, коли закінчиться сезон у Бундеслізі. Після завершення контракту він і очолить англійський клуб "Манчестер Сіті".

Читайте також: Роналду отримав рекордну четверту "Золоту бутсу"

Анчелотті раніше наголошував, що не планує знову повертатися до тренерської діяльності цього футбольного сезону. Але згодом він додав, що його зацікавить тренерська посада у англійській Прем'єр-лізі. Італієць наголосив, що готовий очолити один з клубів вже на початку 2016 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анчелотті раніше був головним тренером італійського "Ювентуса" і "Мілану", англійського "Челсі" і французького "Парі Сен-Жермен". Два роки тому він очолив іспанський "Реал", а по закінченню минулого сезону покинув клуб.