Молдовські футбольні вболівальники підвели свою команду під санкції за дії у матчі проти команди Росії.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У Кишиневі дев'ятого жовтня команди провели відбірну зустріч на Євро-2016. В УЄФА порушили справу щодо Федерації футболу Молдови через поведінку місцевих уболівальників на стадіоні "Зімбру".

Їх звинувачують у використанні піротехніки і проявах расизму.

Місцеві вболівальники не приховували свого обурення діями Росії проти України. Вони спочатку вивісили за воротами збірної Росії синьо-жовтий прапор, а потім неодноразово співали відому усім пісню про президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: Вірменія програла албанцям матч за два мільйони євро

Фанати скандували образливі гасла на адресу російських політиків, демонстрували банери з політичними гаслами, а також вивісили полотнище із зображенням кельтського хреста, який в УЄФА розцінюють як расистський символ.

Комісія з дисципліни та етики УЄФА розгляне цю справу 22 жовтня.

Нагадаємо, раніше підтримку України публічно виголошували білоруські вболівальники, попри переслідування за таке владою своєї країни.