Одна з найбільш сильних національних збірних команд світу - Голландія посіла у своїй відбірковій групі четверте місце та не потрапила до Євро-2016. Ще перед матчем із чехами підопічні Данні Блінда мали теоретичні шанси посісти третю сходинку, але повністю провалили свій матч.

Останнім часом виступи помаранчевої команди мають сильні крайнощі. Голландці можуть показати феноменальні виступи, а вже наступного року повністю провалитися. На минулорічному ЧС вони дійшли до півфіналу, де поступились Аргентині, а на груповій стадії знищили чемпіонів світу іспанців.

Для порівняння, ще на два роки раніше на Євро-2012 вони програли усі три матчі групи та вилетіли з турніру. Єдине, чим запам'ятались представники країни тюльпанів, так це своїми шаленими фанами, які заполонили вулиці Харкова.

Вчора ввечері на полі в Амстердамі Нідерланди на 66 хвилині матчу горіли з рахунком 0:3. Окрім двох голів від Кадерабека та Шурала м'ячем у свої ворота відзначився також Робін ван Персі. Однак помаранчеві все ж забили два м'ячі, зробивши рахунок принаймні не ганебним. З 69 хвилини рятувати ситуацію вийшов екс-динамовець Джермейн Ленс.

Читайте також: Обрано потенційних суперників України у плей-офф Євро-2016

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зазначимо, що після матчу гравці Нідерландів висловили підтримку тренеру Блінду. Вони запевнили, що за результат несуть відповідальність саме вони, а наставник має залишитися на своєму місці.

Додамо, що збірна України у своїй відбірковій групі посіла третє місце та зіграє стикові матчі за вихід до фінальної частини Євро-2016.