Букмекери, перед жеребкуванням матчів раунду плей-офф кваліфікаційного відбору на чемпіонат Європи-2016, визначились із фаворитами та аутсайдерами на цьому етапі змагань.

Вони вважають, що національні команди України та Швеції мають найбільші шанси потрапити у фінальну частину Чемпіонату Європи. Ставки на них приймаються з коефіцієнтом 1,55. Головними аутсайдерами стадії плей-офф стали збірні Словенії та Угорщини. Букмекери оцінили їх шанси коефіцієнтами 2,15 і 2,60 відповідно.

Читайте також: Туреччина потрапляє на Євро з третього місця на пряму

В середині рейтингу розмістились Боснія та Герцеговина разом з Данією із коефіцієнтом 1,65. Також невеликі шанси на вихід із раунду плей-офф мають Ірландія та Норвегія. Букмекери приймають ставки на ці збірні із коефіцієнтом 1,90.

Нагадаємо, жеребкування матчів етапу плей-офф на Євро-2016 пройде 18 жовтня. До сіяних команд потрапили Швеція, Боснія і Герцеговина, Угорщина, а також збірна України. Їх суперниками стануть команди, що потрапили до числа несіяних. Зокрема, Данія, Ірландія, Норвегія, Словенія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще