Ще невідомі остаточні учасники наступного Євро-2016, але вже зараз можна скласти приблизну картину при жеребкуванні. Повністю визначились учасники першої корзини, а майже всі переможці плей-офф опиняться у третій.

У першій корзині будуть лише п'ять команд, адже Франція, користуючись правом господаря, не прийматиме участі у жеребкуванні та займе перше місце у групі А. Іншими фаворитами груп стануть два останні переможці великих турнірів - Іспанія та Німеччина, а також Англія, Португалія та Бельгія.

Друге місце у групах представлятимуть збірні Італії, Росії, Швейцарії, Австрії та Хорватії. Корзина №2 все ще має одне вільне місце, яке займе Боснія і Герциговина, якщо пройде плей-офф. Якщо ні, то там гратиме Україна також у разі перемоги. У випадку поразки обох команд, у другій корзина опиняться чехи.

Корзина №4 матиме представників Ісландії, Уельсу, Північної Ірландії та Албанії. Ці збірні мають найнижчий рейтинг серед усіх учасників Євро.

Польща, Словаччина, Румунія і Туреччина поки не знають, під яким номером вони будуть на жеребкуванні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Обрано потенційних суперників України у плей-офф Євро-2016

Місце у корзинах визначається виключно за позицією команди у рейтингу від УЄФА. Жеребкування пройде 12 грудня у Парижі.

Стикові матчі серед третіх команд відбудуться у період з 12 по 17 листопада. Остаточні пари стануть відомі 18 жовтня.

Збірна України має чотирьох потенційних суперників - Словенія, Норвегія, Ірландія та Данія.