Найвідданіші шанувальники мюнхенської "Баварії" влаштували протест з приводу вартості квитків на матч Ліги Чемпіонів проти "Арсеналу" у Лондоні. Місце на виїзному фан-секторі коштує 64 фунти стерлінгів, що дорівнює майже 100 доларам.

Така сума не є доступною для звичайного фаната. За сто доларів на футбол ходять переважно забезпечені люди та на центральні трибуни. З цього приводу фанатський рух не підтримуватиме команду протягом перших п'яти хвилин матчу. Про це заявили самі фанати на своїй сторінці Facebook.

"Ми зробимо такі заходи, щоб звернути увагу футбольної громадськості на надмірно високі ціни квитків на цей матч. Вартість найдешевшого квитка становить 64 фунта стерлінгів, а з урахуванням всіх витрат, уболівальникам Баварії він обійдеться приблизно в 100 євро", - заявили фанати з Мюнхену.

На думку представників руху, така цінова політика руйнує футбол. Найвідданішими уболівальниками клубів завжди були малозабезпечені громадяни, а високі ціни не дозволяють їм відвідувати ігри.

Мюнхенці наголошують, що високі ціни вже погіршили підтримку англійських фанів. Такі зміни можуть відбутися і у німецькому футболі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Уся команда має відчути, як це грати при порожніх трибунах, та коли фанати не співають пісні", - додали фанати "Баварії".

Читайте також: В Києві російських уболівальників "Челсі" перевірять на екстремізм

Нагадаємо, на матчі півфіналу Ліги Європи між "Дніпром" та "Наполі" у Києві вартість найдешевшого квитка складала 30 гривень, що дорівнює приблизно 1 євро.