Український боксер, що виступав у категорії легковаговиків, Іван Редкач, відправив у нокаут мексиканця Еріка Даніеля Мартінеса у поєдинку в штаті Арізона .

Про це повідомляє канал "Х-спорт".

Українець домінував протягом зустрічі, а поєдинок закінчив за секунду до кінця третього раунду, коли нокаутував суперника на настил рингу комбінацією "правий-лівий".

Перемога над мексиканцем стала для Редкача першою, після поразки технічним нокаутом в четвертому раунді від чорногорця Деяна Златічаніна. Вони змагалися за право титульного шансу по версії WBC, у червні цього року.

Читайте також: В Києві російських уболівальників "Челсі" перевірять на екстремізм

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що минулого тижня українські боксери Геворг Манукян і Дмитро Замотаєв завоювали "бронзу" на аматорському чемпіонаті світу в столиці Катару.