Футбольна асоціація Англії (FА) опублікувала заяву про те, що вона відмовляється від підтримки Мішеля Платіні як кандидата на посаду президента ФІФА, щонайменше, до закінчення розслідування справи про корупцію.

Заяву розмістили на офіційному сайті футбольної асоціації Англії.

"FА бажає панові Платіні всіляких успіхів у захисті від звинувачень і відбіленні свого імені і не хоче ставити цей процес під загрозу зриву. Тим не менше, на сесії УЄФА FА отримала нову для себе інформацію з розслідуваної справи від адвокатів Платіні", - пишуть англійські чиновники.

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів у 2017 році пройде в Кардіффі

"Розглянувши нову для себе інформацію, рада FА прийшла до висновку, що слід призупинити підтримку Платіні як кандидата на посаду президента ФІФА, доки не завершиться розслідування і ситуація не проясниться. Рішення про те, кого ми підтримаємо на виборах 26 лютого, ми приймемо пізніше", - сказано в тексті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, FА була одним з ініціаторів відставки Зеппа Блаттера і найвпливовішим союзником Платіні в боротьбі за крісло президента ФІФА.