Португальський нападник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду заробив 10 млн. євро і нічого при цьому не робив. Річ у тім, що володар Золотого м'яча отримає компенсацію від відомого мільярдера.

Про це повідомляє Sport.es.

Нещодавно Роналду став власником розкішних апартаментів у Нью-Йорку, вартість яких становить 18,5 млн. доларів. Ця квартира у 58-поверховій Вежі Трампа раніше належала італійцю Алессандро Прото.

Американський режисер Мартін Скорсезе вирішив зняти фільм про впливового італійського мільярдера. За сценарієм, епізодичну роль мав виконувати 30-річний футболіст, у квартирі якого пройшла б зйомка.

Наразі Прото вирішив доручити виконання ролі професійному актору, а Роналду вже має угоду з творцями фільму. Для розірвання ділової угоди з португальцем Прото вимушений виплатити йому 10 млн. євро.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Таким чином, футболіст показав усьому світу майстер-клас з того, як заробляються шалені гроші. Після такої винагороди він навряд засмутиться через скасування свого кінодебюту.

Читайте також: IMDb представив список найпопулярніших фільмів за останню чверть сторіччя

Стрічка від Скорсезе матиме назву "Маніпулятор", а головні ролі у ньому вже отримали Ченнінг Тейтум та Алессандра Амброзіу.