Головний тренер збірної України з футболу Микола Фоменко розповів, що він має трудові обов'язки саме до 30 листопада і саме він готуватиме команду до поєдинку проти Словенії.

"Я не знаю звідки з'явились чутки, що мій контракт закінчується 30 жовтня. Я маю угоду до 30 листопада. Не можу зрозуміти, кому вигідно поширювати таку інформацію напередодні матчів плей-офф", - розповів тренер газеті "Команда".

Нещодавно з'являлась інформація про те, що контракт Фоменка не розрахований до матчів зі Словенією, а президент ФФУ Андрій Павелко запевняв, що це питання буде вирішуватись.

Наразі невідомо, чи буде федерація подовжувати угоду з керманичем збірної та чи посприяє на це вихід на Євро-2016.

Читайте також: Футболістки збірної України відвідають бійців у львівському госпіталі

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Нагадаємо, Україна закінчила відбір до Євро-2016 на третьому місці у відбірковій групі, програвши останній матч немотивованій Іспанії. Відтепер команда має останній шанс потрапити на міжнародний турнір у двох матчах зі Словенією.