21-річний український півзахисник Владлен Юрченко зіграв перший у цьому сезоні матч у складі німецького футбольного клубу "Байєр".

Про це повідомляє "Спорт bigmir)net".

Головний тренер німецької команди Роджер Шмідт випустив українського футболіста в матчі Ліги чемпіонів проти італійської "Роми".

Для капітана молодіжної збірної України це дебют у матчі такого рівня на міжнародній арені.

Юрченко вийшов на заміну. До кінця гри залишалось 11 хвилин. Рахунок був 2:4 на користь італійської команди. Але партнери українського півзахисника по команді не опустили руки. Вони зуміли забити ще два м'ячі і зрівняти рахунок до фінального свистка.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Касільяс встановив рекорд Ліги Чемпіонів за кількістю "сухих" матчів

Сам Юрченко участі в голах не брав. За відведений йому час він встиг відзначитись лише фолом в атаці.

Нагадаємо, Владлен Юрченко перейшов у німецький "Байєр" влітку минулого року зі складу донецького "Шахтаря". До трансферу він грав за маріупольський "Іллічівець" на правах оренди.