У третьому турі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" сенсаційно програв шведському "Мальме". Пропустивши м'яч ще на початку зустрічі, гірники так і не зуміли здобути хоча б нічию.

Напередодні матчу гравці "Шахтаря" зарядились бойовим духом, розгромивши принципових суперників з Києва. Однак футболісти "Динамо" пережили болісну поразку дуже стійко та втримали нічию із "Челсі".

Складалося враження, що гірники не відішли від святкування після перемоги, адже вони не забили супернику жодного гола. Перед матчем шведські журналісти запевняли про силу своєї команди але все ж клас українців змушував лише перемагати.

Після матчу Мірча Луческу заявив, що "Шахтар" є сильнішою командою у дуелі. Але у Лізі Чемпіонів клуб не має права на такі помилки, адже на все про все має лише шість поєдинків.

Команда з Донецька майже втратила шанси на вихід у плей-офф. "Шахтар" не набрав жодного балу. Для виходу до 1/8 фіналу потрібно щоб "Реал" або ПСЖ програли три наступних матча, а "Шахтар" лише перемагав.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: На матчі "Динамо"-"Челсі" встановили рекорд відвідуваності

До слова, ПСЖ та "Реал" відіграли матч у Парижі дуже спокійно та голів не забили. Команди набрали по сім балів та очолюють таблицю.