Під час матчу проти "Челсі" на трибунах "Олімпійського" сталася бійка за участю етнічних українців та африканських представників. Відео з інцидентом організація "Футбол проти расизму" передала до УЄФА, де розпочнеться розслідування.

За інформацією від Goal.com дисциплінарний комітет ретельно вивчить інцидент та винесе свою оцінку поведінці уболівальників.

Приблизно на 30 хвилині матчу кілька уболівальників "Динамо" почали бити темношкірих людей, які спокійно дивились матч. Під час інциденту був заблокований вихід з сектору, а стюарди та охоронці не втручались.

УЄФА має роздивитися цю справу 27 жовтня. Киянам загрожують штрафи та дискваліфікація стадіону.

Видання Tribuna.com провело аналіз подій на стадіоні та визначило, що фанати, які били африканців перебували на 21 секторі, де зазвичай розташовується угрупування "Родичі". Молоді хлопці з цієї організації відомі своєю агресивною поведінкою та радикальними політичними поглядами.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Зазначимо, що жертвами виявились мешканці Києва, вони вже дали показання правоохоронцям з цього приводу.

Читайте також: "Шахтар" несподівано програв "Мальме"

Цей випадок є не першим скандалом за участю "Родичів". Минулої весни вони розпочинали бійки з іноземними фанатами, вивішували ультраправу символіку на трибунах, а один фанат був помічений у футболці зі свастикою.

Сам матч закінчився нічиєю з рахунком 0:0, а стадіон зібрав рекордну кількість уболівальників - 60 291 людина.