Американський журнал Forbes оприлюднив рейтинг найдорожчих спортивних брендів світу. Серед футбольних представників лідером виявився мадридський "Реал".

Вартість королівського клубу автори рейтингу оцінили у 302 млн фунтів стерлінгів. Не дивно, що мадридці очолюють список, адже їхня політика змушує президента купувати виключно зіркових гравців, які окрім феноменальної гри, мають також привабливість для уболівальників.

На другому місці рейтингу йде англійський "Манчестер Юнайтед". Команда хоч і не демонструє видовищну гру в останні роки, але все ще користується минулими досягненнями сера Алекса Фергюсона. "Червоні дияволи" коштують 290 млн фунтів.

Третьою є "Барселона", яка виграла останню Лігу Чемпіонів - 284 млн, а четвертою мюнхенська "Баварія" - 244 млн фунтів стерлінгів.

Журналісти Forbes зазначили, що вартість брендів не слід плутати з вартістю клубів. Але у цьому списку також лідером є "Реал". В цілому вартість клубу становить 3,26 млрд доларів.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: Оголосили найцінніших у світі спортсменів

Зазначимо, що "Реал" є суперником "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів. У першому матчі між цими командами вершкові перемогли з рахунком 4:0.