За поведінку власних уболівальників перед УЄФА поплатиться збірна Молдови. Під час матчу проти Росії публіка скандувала образи на адресу російського народу та їхнього президента.

Інцидент трапився під час матчу відбору до Євро-2016 у Кишиневі. Молдовські фанати протягом усього матчу принижували гідність Росії та співали найвідомішу пісню про Путіна. Дисциплінарний комітет УЄФА розцінив таку поведінку як непристойну.

Відтепер збірна Молдови проведе черговий поєдинок з частково зачиненими трибунами, а також заплатить штраф у розмірі 15 тисяч євро. У протоколі від виконкому присутні звинувачення за статтями заворушення на стадіоні, расистська поведінка фанатів і використання фаєрів на трибунах.

Читайте також: Ультрас "Динамо" відхрестилися від інциденту з чорношкірими уболівальниками

Зазначимо, що росіяни під час свого європейського туру регулярно провокують фанатів суперників. На матчі у Чорногорії росіяни вивісили на трибунах прапор "ДНР", який розлютив місцеву публіку. УЄФА покарала у значній мірі саме чорногорців.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще