УЄФА 23 жовтня винесла рішення матеріально покарати чотири футбольні федерації - Польщі, Шотландії, Литви і Англії. Причиною цього стала поведінка вболівальників цих національних збірних на матчах двох заключних турів групового турніру чемпіонату Європи 2016 року.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

12 жовтня перед матчем між Литвою та Англії у Вільнюсі, що завершився з рахунком 0:3, литовські і британські фанати вчинили бійку. Заворушення призвели до заторів перед входом на стадіон через повільну систему перевірки квитків. В результаті виходи з секторів були заблоковані. Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА оштрафувала Федерація футболу Литви. Його сума склала 30 тисяч євро. Англійська футбольна асоціація отримала штраф у розмірі 15 тисяч євро.

Читайте також: УЄФА покарала збірну Молдови за образу росіян

Штраф у розмірі 40 тисяч євро польська футбольна асоціація отримала за те, що вболівальники кидали фаєри та інші предмети. Також вони влаштували бійку на стадіоні зі стюардами. Шотландська футбольна асоціація перерахує 20 тисяч євро за незабезпечення безпеки проведення матчу і проникнення фанатів на поле.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, 27 жовтня українські вболівальники очікують на вердикт УЄФА стосовно бійки на трибунах НСК "Олімпійський". Вона сталась під час зустрічі між київським "Динамо" та лондонським "Челсі".