Негода підкоригувала проведення спортивних подій. Вона завадила проведенню Гран-прі Формули-1 в США.

Про це повідомляє офіційний сайт "королівських перегонів".

Організатори американського етапу проведення гонок прийняли рішення перенести другі вільні заїзди.

Причиною цього став ураган "Патрісія". Він обрушився на американське місто Остін в штаті Техас. Гоночна траса виявилася не придатною для проведення заїздів. Проливний дощ йде тривалий час. Через це погіршилось зчеплення покришок боліда з покриттям траси. До того ж, дощ супроводжує грім і блискавка. Швидкість вітру при цьому досягала 250 км / ч.

Читайте також: Найпотужніший ураган "Патріція" прямує до берегів Мексики

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Офіційною причиною перенесення вільних заїздів стало те, що медичний гелікоптер не зможе піднятися в повітря при необхідності. За нормами він повинен злетіти протягом двох годин.

Нагадаємо, власник Формули-1 Берні Екклстоун прийняв рішення продати комерційні права на Королівську серію автогонок в цьому році. На покупку претендують мільярдер Стівен Росс, у власності якого знаходиться клуб НФЛ "Майамі Долфінз", а також катарський фонд Qatar Sports Investment, що володіє французьким футбольним клубом "ПСЖ".