Міністерство внутрішніх справ України повідомило про початок розслідування та кримінального впровадження після бійки на НСК "Олімпійський" під час матчу "Динамо"-"Челсі".

"Кримінальне провадження правоохоронці відкрили після виявлення цієї інформації в Інтернет-мережі, оскільки ніяких повідомлень про побиття іноземців на НСК "Олімпійський" під час футбольного матчу між командами "Динамо" і "Челсі" в органи внутрішніх справ не надходило", - повідомляють у МВС.

Представники МВС наголошують на тому, що безпека на стадіоні не є їхньою компетенцією, а за порядок на спортивній арені відповідають саме стюарди та служба безпеки.

Правоохоронці отримали від керівництва стадіону записи з камер спостереження, а також йде процес отримання свідчень від працівників.

Кримінальна справа відкрита за статтею "хуліганство", а порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Читайте також: "Динамо" розраховує на об'єктивність УЄФА і не чекає покарання

Проти футбольного клубу "Динамо" розпочала розслідування УЄФА. Киянам загрожує дискваліфікація та штраф.

На відеозаписі, який оприлюднила організація FARE, можна побачити, що місцева публіка б'є темношкірих фанатів.