Двоє зіркових футболістів АПЛ готові заявити на весь світ, що їхня сексуальна орієнтація не є традиційною. Про це дізналися журналісти Mirror.

Як пишуть автори матеріалу, футболісти бояться зізнаватися у тому, що вони геї, адже очікують знущання від фанатів суперника. Але зараз, на думку самих представників ЛГБТ, найкращий час для подібних зізнань.

Про свої наміри зізнатися про одностатеву любов заявили два гравця АПЛ, обидва є футболістами міжнародного рівня, а один грає за збірну Англії. Вони вже сповістили про це своїх рідних, друзів та керівництва клубів.

Наразі невідомо, коли ми зможемо прочитати про гучні заяви, а саме видання пообіцяло зберігати цю інформацію у таємниці.

Точно відомо, що це не Ешлі Коул, який грав за "Арсенал" та "Челсі", та не молодий гравець МЮ Люк Шоу. Вони заявляли раніше, що є гетеросексуалами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Мій найкращий друг - гей. Не маю нічого проти геїв - тенісист Стаховський

Нещодавно німець Томас Гітцльшпергер зізнався у тому, що він гей, але вже після того, як покінчив із футболом. Зазначимо, що не усі футбольні діячі сприйняли таку звістку радісно.