Італієць Фабіо Каннаваро став новим головним тренером клубу "Аль-Наср", який виступає у чемпіонаті Саудівської Аравії. Колишній капітан збірної тренуватиме команду до кінця цього сезону.

Перед Каннаваро стоїть досить серйозне завдання. Він має підняти команду з міста Ер-Ріяд у турнірній таблиці. Наразі "Аль-Наср" йде на сьомому місці.

Зазначимо, що новий клуб став вже третім місцем роботи чемпіона світу 2006 року у якості тренера. До цього він керував "Аль-Ахлі" з ОАЕ. А потім ділився досвідом з китайцями "Гуанчжоу Евергранд".

Футбольні експерти прогнозують, що саме Каннаваро може стати наступним тренером збірної Італії, але зараз цю посаду займає Антоніо Конте.

Читайте також: "Баварія" націлилася на покупку Гарета Бейла

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фабіо Каннаваро є останнім італійцем, який отримував Золотий м'яч. Це сталося у 2006 році, коли він підняв над головою Кубок Світу. Також він є єдиним у світі захисником, який отримав цю нагороду.