Лондонський "Челсі" програв свій черговий матч у чемпіонаті Англії. На цей раз команді зіпсував настрій "Вест Гем". Після матчу наставник команди Жозе Моуріньо навіть не приділив часу журналістам.

Ця поразка стала для "Челсі" п'ятою у десяти іграх АПЛ. Вже наприкінці матчу керманич команди мав дуже жалісливий вигляд, адже його команда програвала у лондонському дербі.

Першими у матчі забили гол саме підопічні Білича. Наприкінці першого тайму арбітр вилучив сербського півзахисника "Челсі" Наманью Матіча і вже тоді стало зрозуміло, що синій команді буде вкрай важко.

Але "пенсіонери" зрівняли рахунок стараннями Гаррі Кехілла. Однак на 79-й хвилині точку у матчі поставив Енді Керолл, який вийшов на заміну.

Відтепер життя Моуріньо стало ще складнішим. Він повністю зіпсував стосунки із журналістами, його команда втратила шанси на чемпіонство та ще й скандал із лікаркою Карнейро не закінчився.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: "Баварія" націлилася на покупку Гарета Бейла

Зазначимо, що "Вест Гем" у цьому сезоні обіграв вже четвертого лідера АПЛ. До цього "молотобійцям" поступились "Арсенал", "Ліверпуль" та "Манчестер Сіті".