"Манчестер Юнайтед" та "Манчестер Сіті" сьогодні вперше у цьому сезоні зійшлись в очній дуелі. Але замість боротьби, видовищної гри та забитих голів уболівальники побачили нудну гру.

Підсумком двобою стали нулі на табло, які манчестерська публіка не бачила із 2010 року. Команди провели активну трансферну кампанію цього літа і публіка вимагала шоу. Можливо тренери команд вирішили не витрачати сили, адже сезон лише нещодавно розпочався.

Блакитна команда з Манчестера відносно нещодавно стала грандом англійського футболу, але навіть у складні часи вони давали бій "червоним дияволам". Сьогодні ж обидві команди не надто намагались забити гол.

Після цього матчу "Сіті" втримався на першій сходинці у турнірній таблиці, але лондонський "Арсенал" все ж наздогнав підопічних Пеллегріні за балами. "Юнайтед" опустився на четверту сходинку. Команду ван Гала наздогнав "Вест Гем", який переміг "Челсі".

Читайте також: Гол Коноплянки допоміг "Севільї" розбити суперника

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У паралельному матчі "Тоттенгем" переграв на виїзді із розгромним рахунком новачка АПЛ "Борнмут". Хет-триком відзначився Гаррі Кейн.