Після нещодавнього скандалу на стадіоні "Олімпійський" у Києві, президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що правоохоронці на матчах - необхідність

Про це пише Корреспондент.

"Треба працювати разом з правоохоронними органами. Виявляти таких хуліганів. "Олімпійський" обладнаний камерами спостереження. Думаю, якщо міліція захоче, це не так важко зробити. І всім разом працювати: з громадськістю, з журналістами", - сказав він.

Читайте також: "Динамо" розраховує на об'єктивність УЄФА і не чекає покарання

За його словами, клуб не може простежити за 60 тисячами глядачів, а із самим явищем необхідно боротися. "20 років тому в Англії відбувалося те ж саме, але вони якось впоралися з цим", - додав він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згідно інформації, щоб міліція була присутня на подібних матчах, необхідно ухвалити відповідний закон.

"Через купку негідників під питанням закриття секторів або стадіону. Як "Дніпр"о грав при порожніх трибунах - це вже не футбол. Краще тоді грати у дворі. Я сподіваюся, що УЄФА обмежиться штрафом", - підсумував Суркіс.

Нагадаємо, спостерігачі від FARE зафіксували побиття фанатами "Динамо" чотирьох темношкірих вболівальників, які, до того ж, також підтримували київську команду.