Вчора на домашньому стадіоні "Ліверпуля" Енфілд відбувалася екскурсія для уболівальників. Під час прогулянки ареною у невідомому напрямку зникла одна людина.

Про це повідомили у Sky Sports.

За попередніми даними, спочатку правоохоронцям повідомили про двох зниклих, але потім стало відомо, що він лише один. Відвідувачів Енфілда та усіх працівників у терміновому порядку евакуювали, а поліція шукає зниклого.

Наразі невідомо, де саме може знаходитися людина, адже у прес-службі "Ліверпуля" запевнили, що її немає на території стадіону. Також правоохоронці вирішили перевірити арену на наявність вибухових пристроїв.

Втім, керівництво команди заявило, що містичні події не заважатимуть "Ліверпулю" провести свій наступний матч проти "Борнмуту" вже сьогодні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Справа "Динамо": УЄФА призначив додаткове розслідування

Нагадаємо, нещодавно зникнення людини, але дуже смішне, трапилось на стадіоні ФК "Барнслі". Там фанат у перерві матчу вийшов до вбиральні та заснув на сім годин.