Суддівський курйоз відбувся на матчі турецької Суперліги між командами "Трабзонспор" та "Газіантепспор". Арбітр матчу наприкінці зустрічі не поставив очевидний пенальті, через що викликав гнів уболівальників і не тільки.

Про це повідомляє Еurosport.

На останній хвилині матчу гравець "Газіантепспору" зіграв рукою у власному штрафному. Суддя не наважився поставити пенальті, а матч закінчився із рахунком 2:2.

Біля виходу зі стадіону розлючені фанати "Трабзонспору" чекали арбітра для розправи. Керівництво команди вирішило зачинити суддівську команду у роздягальні.

Схоже, що президент господарів поля також жадав насолити арбітру, тому вирішив його не випускати з приміщення взагалі. Бідолашний суддя просидів у кімнаті чотири години до тих пір, доки у ситуацію не втрутився президент країни Ердоган. Після його телефонного дзвінка суддя поїхав додому.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Незалежність Каталонії: "Барселона" може грати в чемпіонаті Франції

Нагадаємо, "Газіантепспор" став першим клубом, де Артем Мілевський розпочав реабілітацію своєї кар'єри. Зіграти за цю команду, як і за решту інших, українцю не вдалось.

Нещодавно у зачиненому просторі опинилась людина на англійському стадіоні. Фанат клубу "Барнслі" вийшов у перерві до вбиральні і проспав там сім годин.