Атакуючий хавбек "Шахтаря" Алекс Тейшейра заявив, що має намір залишити клуб в зимове трансферне вікно.

"Коли Дуглас Коста і Луїс Адріано покинули "Шахтар", Мірча Луческу попросив мене залишитися. Я підкорився і залишився. Але я знаю, що зараз настав час піти", - заявив Тейшейра бразильському медіаресурс Globo.

"Я думаю, клуб погодиться продати мене - це вигідно донеччанам. Президент сказав мені, що не продав мене тільки тому, що вже зробив до цього два трансфери. У мене є пропозиції. Я дуже радий, що мною цікавиться "Челсі". Важливо відчувати конкуренцію в новому чемпіонаті, як це відбувається в АПЛ. Було б чудово перебратися до Англії вже в січні", - зізналася зірка "Шахтаря".

Читайте також: Тейшейра піде в наступному році - Луческу

Нагадаємо, раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу пообіцяв, що Алекс Тейшейра дограє цей сезон до кінця і піде тільки влітку 2016-го.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще