Нещодавно Блаттер почав розкидати звинувачення на світових чиновників, намагаючись вигородити себе. Колишній президент Франції Ніколя Саркозі спростував свою участь у корупції ФІФА.

Він дав інтерв'ю французькому каналу BFM TV.

"Блаттер вважає мене настільки впливовою людиною? Невже я міг посприяти на рішення провести ЧС-2022 у Катарі? У будь-якому разі, хочу йому подякувати за такі лестощі", - заявив Саркозі.

Напередодні Блаттер розповів росіянам, що хотів провести ЧС-2022 у США, але саме Саркозі наполіг на Катарі, бо мав особисті зв'язки з тамтешньою владою.

"Я ніколи не мав амбіцій запускати проекти подібні ПСЖ, або впливати на рішення футбольних чиновників щодо вибору господаря турніру", - додав колишній президент.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Також він додав, що Блаттер виступає з подібними заявами через близькі відносини з Мішелем Платіні.

Читайте також: Скандал навколо мене розпочав Платіні - Блаттер

Нагадаємо, Блаттер, якого відсторонили від роботи на 90 днів, будь-яким чином намагається виправдатися за звинувачення у корупції. Він також додав, що Росія стовідсотково проведе наступний ЧС.