Керівництво київського "Динамо" оприлюднило листа до фанатів, у якому мова йдеться про те, що клуб цінує підтримку уболівальників із будь-яким кольором шкіри. Така заява відбулась через інцидент на маті проти "Челсі".

20 жовтня на стадіоні "Олімпійський" фанати "Динамо" слов'янського походження побили представників африканського етносу. Цю справу вже розглядає міліція, УЄФА та організація "Європейський футбол проти расизму".

"Матчі нашого клубу традиційно відвідують шанувальники футболу багатьох національностей. Будь-який шанувальник нашого клубу, незалежно від його національності, віросповідання і кольору шкіри важливий для нас однаково!", - офіційна заява клубу.

Також у "Динамо" додали, що аналогічно ставляться і до фанатів суперників, адже футбол має об'єднувати людей. Керівництво команди закликає отримувати лише радісні емоції від гри №1 у світі.

Читайте також: Матч "Динамо"-"Металіст" під загрозою зриву (фотофакт)

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, трибуни НСК "Олімпійського" вже частково зачинили - саме на фанатських секторах. Також клуб чекає на рішення від УЄФА щодо можливих санкцій та штрафів.

Сам матч проти лондонського "Челсі" склався для киян вдало. Вони втримали нульову нічию і надалі йдуть на другому місці у групі.