Українець Олег Верняєв не зумів потрапити до трійки найкращих у фіналі чемпіонату світу з багатоборства, який проходить в Глазго. Про це повідомляє Xsport.ua.

Перше місце серед гімнастів зайняв японець Кохей Утімура. Він вже шість років поспіль стає абсолютно кращим спортсменом у своїй категорії, у тому числі на його рахунку і перемога на Олімпіаді в Лондоні-2012.

Друге місце завоював 19-річний кубинець Манріко Лардо, а трійку лідерів замкнув представник Китаю - Денга Шуді.

Для Верняєва четверте місце - не кращий результат, оскільки раніше Олег ставав чемпіоном Європи і справедливо вважається однією з найкращих гімнастів у світі.

Читайте також: Чемпіонат України з водного поло стартує 10 листопада

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Попереду в українського гімнаста ще будуть шанси завоювати золоту медаль в окремих видах спортивної гімнастики.

Раніше Олег Верняєв надів камеру GoPro і зробив вправу на коні. Під час перегляду відео кожен зміг оцінити, що відчуває професійний гімнаст за ті 40 секунд, протягом яких він виконує суперскладні елементи.