Нападник італійського клубу "Наполі" Лоренцо Інсіньє приніс вибачення своїм партнерам по команді за те, що психанув під час матчу проти "Палермо". Наставник команди Маурісіо Саррі замінив молодого італійця на 65 хвилині зустрічі та викликав його гнів.

Про це пише Corriere dello Sport.

Невідомо, чи захотів би сам Інсіньє покаятися перед командою, але зробити правильний вчинок йому наказав головний тренер.

Саррі на наступний день після гри доніс до 24-річного форварда, що неконтрольовані емоції є проявом неповаги до інших членів команди, і що він має принести вибачення.

Інсіньє так і вчинив. Він надіслав повідомлення усій команді, у яких запросив усіх на піцу.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Ненависть людей мотивує мене - Роналду

Неаполітанці здобули перемогу у цьому матчі з рахунком 2:0 та посіли у таблиці на другому місці у таблиці.

Нещодавно італійський тренер англійського "Лестера" Клаудіо Раньєри використав свою національну страву, як мотивацію для футболістів і додав, що вважає піцу корисною.