У суботу, 31 жовтня, у Кривому Розі відбувся бій за звання чемпіона Північної Америки за версією NABF. Український середньоваговик Євген Хитров у другому раунді нокаутував Джошема Лютерана і здобув звання чемпіона, інформує Новое Время.

Як повідомляється, Хитров вперше боксував в Україні. Раніше він провів 12 поєдинків на території США, з яких здобув перемоги у всіх. 11 боїв закінчилися достроковим нокаутом, і лише один раз суперник зумів вистояти до кінця.

Євген Хитров - український боксер-професіонал, який виступає в середній і другій середній вагових категоріях. Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу 2011 року в середній вазі.

Читайте також: Українець став четвертим на ЧМ з багатоборства

Головний успіх до Хитрова на любительському рингу прийшов у 2011 році, коли він переміг на чемпіонаті світу. На шляху до перемоги українець переміг угорця Золтана харчо, а у фіналі переміг японця Рета Мурата.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще