Команда Олександра Петракова з рахунком 3: 0 виграла у збірної Боснії і Герцеговини та пройшла до наступного раунду Євро-2016. Повідомляють UAZMI.

"Синьо-жовті" вже з першої хвилині почали лідирувати. Перший гол був за Кащук. Згодом біля наших воріт виникла небезпечна ситуація, але Лунін не пустив м'яч у ворота.

Діда забив другий гол збірної України за 10 хвилин до кінця першої половини матчу. 3: 0 на нашу користь з'явилося на табло на 47 хвилині. Перемогу "в суху" подарував Кулаков.

Читайте також: Український гімнаст завоював срібло на чемпіонаті світу

Нагадаємо, що Чемпіонат Європи з футболу 2016 відбудеться у Франції з 10 червня по 10 липня. Переможець опиниться серед учасників Кубка конфедерації 2017, який пройде в Росії: у Сочі, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще