2 листопада, на столичному стадіоні "Олімпійський" провели нараду по фактам порушення громадського порядку під час матчу Динамо-Челсі.

Про це пише Корреспондент.

"На зустрічі були присутні керівники Федерації футболу України, Міністерство молоді та спорту України, ФК Динамо Київ, НСК Олімпійський і МВС країни та директор департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марк Тіммер", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Було багато крові - потерпілий уболівальник на матчі "Динамо" - "Челсі"

Згідно інформації, всі організації виклали своє бачення обставин і причин інцидентів порушення правопорядку під час матчу та надали свої пропозиції.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представник УЄФА, після аналізу відео інциденту відзначив відсутність реакції з боку служби безпеки НСК, поганий рівень підготовки стюардів та неналежну координацію між службами.

Марк Тіммер зажадав від українців протягом 10 днів передати в Європейський футбольний союз пропозиції по реформам своєї системи безпеки на стадіонах країни. Для цього створять спільну комісію із представників учасників наради.

"Нинішня - безнадійно застаріла і не відповідає новій концепції безпеки Європейського Союзу", - зауважив він.

Виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон, який модерував цю нараду, сказав, що це - "остання жовта картка" з боку УЄФА. За новий рецидив Україні покажуть "червону".

Нагадаємо, фанати Динамо побили чотирьох темношкірих фанатів київської команди. За це порушення клуб могли позбавити очок або виключити з Ліги чемпіонів.