Вже цієї зими легендарний капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард може возз'єднатися зі своєю рідною командою. Новий наставник клубу Юрген Клопп вже неодноразово виходив на зв'язок за англійцем, повідомляє The Independent.

За даними видання, 35-річний екс-футболіст збірної Англії збирається тренуватися з "Ліверпулем" доки його чинний клуб "Лос-Анджелес Гелексі" відпочиватиме. Чемпіонат у Північній Америці розпочинається лише у березні.

Однак тренерський штаб має намір задіяти свого вихованця у якості гравця. Джеррард може провести у колишньому клубі кілька місяців на правах оренди, або навіть підписати повноцінний контракт. У такому разі керівники "Ліверпуля" віддадуть американцям певну грошову компенсацію за розрив відношень.

Відомо, що Клопп проведе із Джеррардом особисту зустріч вже на наступному тижні. Він хоче посилити склад команди досвідченим гравцем.

Читайте також: Зірку "Реалу" заарештували за інтимний шантаж

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ліверпуль" був для Джеррарда єдиним клубом протягом 18 років професійної кар'єри. За цей час він неодноразово відхиляв пропозиції "Челсі", "Реала" та інших світових грандів.

Юрген Клопп очолив червону команду кілька тижнів тому. У минулу суботу він здолав принципового суперника - "Челсі" із рахунком 1:3.