Чинна лікарка "Челсі" Єва Карнейро має досить несподівану пропозицію з продовження кар'єри. В її послугах зацікавився клуб з другого по силі дивізіону Англії - "Чарльтон", повідомляє London Evening Standard.

Наразі Карнейро продовжує вести судові процеси з чинним роботодавцем "Челсі" через скандал з головним тренером Жозе Моуріньо. Керівництво "Чарльтон" вже зараз звернулося до лікарки та сподівається, що вона дасть згоду.

Якщо Карнейро все ж погодиться лікувати футболістів з Чемпіоншипу, їй не доведеться навіть переїжджати, адже команда грає також у столиці Англії.

Читайте також: Зі скандального менеджера "Металіста" зняли дискваліфікацію

Жозе Моуріньо під час матчу першого туру зі "Свонсі" накричав на Карнейро, а після відсторонив її від роботи. Лікарка заявляла про наміри судитися через дискримінацію жінок у спорті, а також вимагає публічних вибачень від тренера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чарльтон Атлетік" у першому десятиріччі 2000 років грав у АПЛ. Наразі він постійно бовтається у нижчих лігах, а зараз йде на 23 місці у Чемпіоншипі.