Воротар московського футбольного клубу ЦСКА Ігор Акінфєєв продовжив найдовшу серію із пропущених голів в рамках проведення розіграшу Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє Сhampionat.com.

Голкіпер "армійців" в 35-му матчі поспіль дістав забитий м'яч з сітки власних воріт в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Цього поки не вдавалось жодному з воротарів в єврокубках..

Акінфєєв оновив антирекорд головного європейського турніру. Це сталось у поєдинку проти англійського "Манчестер Юнайтед". Головним кривдником Акінфєєва у матчі став нападник "дияволів" Вейн Руні. Він відзначився на 79-й хвилині гри.

Читайте також: Футболіста "Наполі" змусили "накрити стіл" через погану поведінку

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Свій останній "сухий" матч воротар московського клубу провів восени 2006 року. Тоді ЦСКА грало проти лондонського "Арсеналу". Той матч завершився з рахунком 0:0.

У попередній раз Акінфєєв оновив показник пропущених голів 21 жовтня цього року. ЦСКА тоді також грав у Москві проти "Манчестер Юнайтед".

Перед цим перший номер ЦСКА побив свій же антирекорд в кінці вересня у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти голландського "ПСВ".