Сьогодні футбольний клуб "Дніпро" проведе важливий матч групового етапу Ліги Європи. Дніпропетровці гратимуть проти французького "Сент-Етьєна".

Про це повідомляє офіційний сайт "Дніпра".

Перед грою Артем Федецький на прес-конференції пообіцяв, що у цьому матчі всі зможуть побачити той "Дніпро", який грав минулого сезону.

Він розповів, що футболісти вважають поєдинок проти французької команди міні-фіналом Ліги Європи. Футболіст додав, що зі складу "Сент-Етьєна" пішла велика кількість провідних гравців. Але команда, за його словами, зберегла малюнок своєї гри.

"Ми вже говорили з хлопцями і зійшлися на тому, що буде міні-фінал", - сказав Федецький.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Коноплянка визнаний найбільш прогресуючим гравцем жовтня - WhoScored

Український захисник зазначив, що обидві команди виграли один у одного. Також клуби одного разу зіграли внічию. Федецький назвав цей матч вирішальним і одним із ключових в групі.

Футболіст зазначив, що у гравців гарний настрій перед грою і добра підготовка.

"Треба згадувати торішню Лігу Європи, матчі плей-офф, як ми тоді працювали, наші індивідуальні та командні дії", - сказав захисник.

"Дніпро", за його словами, має всі сили для того, щоб виправити ситуацію. Він додав, що буде прикро програти в Дніпропетровську, але "все в наших руках і ногах".