Федерація футболу України додатково виділила ще 840 квитків на стиковий поєдинок Євро-2016 між збірними України та Словенії. Матч відбудеться 14 листопада у Львові на стадіоні "Арена Львів"

Про це повідомляє директор львівської арени Денис Ринський на своїй сторінці в Facebook.

Виділені квитки - це частина квоти, яку не викупила Словенія для своїх уболівальників.

Нагадаємо, Федерація футболу України виділила Львову на поєдинок Євро-2016 між збірними України та Словенії на 11,5 тисяч квитків менше в порівнянні з попередніми матчами. Це стало причиною масових протестів і бійок у Львові. Решта квитків федерація віддали на реалізацію в інші регіональні футбольні представництва.

Читайте також: ФФУ виділила вдвічі менше квитків на поєдинок Україна - Словенія

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вболівальники шикувалися в довгі черги за квитками ще вночі. Але все ж пропусків так і не дісталося все охочим потрапити на стадіон.

Фанати, незадоволені такою реалізацією квитків, навіть перекривали дорогу біля стадіону. Після цього вони навіть закидали яйцями каси.