Президент Асоціації пляжного футболу Сергій Харченко розповів про призові збірної України за вихід на Євро-2016.

"Маю більш ніж достовірну інформацію, що гравцям національної збірної команди пообіцяли за вихід на фінал Євро-2016 премію 2 млн євро. Жебрацька країна, полів немає, дитячі тренери шукають на прожиток і т.д., а ми продовжуємо носитися і здувати пил з наших "звездуль". Платити їм в клубах неадекватні зарплати, обіцяти нереальні бонуси", - заявив Харченко в Facebook.

"Хлопці! А без грошей за Україну ніяк не можна? Або ви бідні і вам нема за що сім'ї годувати? Або ви не розумієте, що фінал Євро - це базар, куди потрібно потрапляти, проявляти і продавати себе", - додав керівник пляжного футболу країни.

Читайте також: На матч Україна - Словенія додатково виділять 840 квитків

У своєму повідомленні Сергій Харченко також порахував, що на 2 млн євро можна побудувати 50 футбольних дитячих полів, організувати системну роботу 25 дитячих тренерів протягом 10 років з більш менш гідною зарплатою в 20 тисяч гривень на місяць, забезпечити бюджет на утримання двох клубів першої ліги на рік.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо збірна України посіла третє місце в групі кваліфікації Євро-2016. У плей-офф команда Михайла Фоменка зіграє зі Словенією. Матчі відбудуться 14 і 17 листопада.