Українська тенісистка Еліна Світоліна вперше в історії вийшла в півфінал супертурніру WTA Elite Trophy, який в ці дні проходить в китайському Чжухаї.

На попередній стадії українка здобула дві перемоги, обігравши німкеню Андреа Петкович і Карлу Суарес-Навварро - 6: 7 (4), 6: 1, 6: 3.

Матч тривав більше двох годин, однак у підсумку 21-річній українці вдалося схилити шальки терезів на свою користь. У півфіналі змагань Світоліна зустрінеться з Кароліна Плішкова з Чехії. Матч відбудеться 7 листопада.

Читайте також: Українка стала чемпіонкою світу з блискавичних шашок

В іншому поєдинку 1/2 фіналу зіграють американка Вінус Вільямс та італійка Роберта Вінчі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Додамо, що з 23-річною Плішкова у Світоліной негативний баланс зустрічей - в трьох попередніх матчах українка програвала. У тому числі, і кілька тижнів тому в китайському Ухані в 1/8 фіналу.